برای خرید نهال انبه زرد می توانید به وب سایت نهالستان بهمن آبادی مراجه نمایید و با خیالی راحت از خدمات عودت وجه در صورت عدم رضایت و هم چنین مشاوره متخصصین ما بهره مند شوید. تمامی نهال های موجود در نهالستان ما، دارای کارت سلام و شناسنامه می باشند و زیر نظر مهندسین با تجربه جهاد کشاورزی پروش یافته اند.
نهالستان بهمن آبادی با دارا بودن افراد و نیرو هایی متخصص، آماده همکاری با تمامی سازمان های دولتی و غیر دولتی کشور می باشد. جهت خرید و ثبت سفارش نهال انبه زرد و دست یابی به اطلاعاتی در مورد چگونگی کاشت و پرورش نهال، با کارشناسان متخصص ما تماس بگیرید.
نهال انبه زرد
برای اینکه بتوانید در بازار انبه کشور فعالیت کنید و سهمی از آن کسب نمایید، باید با نحوه پرورش آن آشنایی پیدا کنید. اغلب افرادی که که به میوه انبه علاقه دارند، به طو قطع با میوه انبه زرد آشنایی دارند و سایر ارقام انبه را کمتر مشاهده نموده اند. انبه ها دارای انواع مختلفی هستند هم چون زرد، سبز، قرمز و نارنجی.
انبه های زرد به دلیل اینکه رنگ پوست و بافت میوه با یکدیگر از لحاظ رنگ هم خوانی و مطابقت دارد و دارای طعم دلچسب و لذیذی هستند، مورد توجه خریداران زیادی قرار می گیرند.
هر چند انبه های زرد قبل از اینکه به حالت رسیده برسند و هنوز کال هستند به رنگ سبز می باشند. شرایط آب و هوایی برای رشد نهال، بر روی رنگ زرد انبه ها تاثیر می گذارد. در این مقاله قصد داریم در رابطه با کاشت و پرورش نهال انبه زرد، نکاتی را برای شما مطرح کنیم تا با اطمینان خاطر و علم کافی جهت خرید این نهال اقدام فرمایید.
زادگاه، ارتفاع و طول عمر نهال انبه زرد
انواع ارقام انبه بیشتر در مناطق گرمسیری دنیا هم چون هند و پاکستان می رویند. در استان هرمزگان کشور ما، نیز شرایط مناسبی برای رشد نهال انبه وجود دارد. انبه هایی هم چون لانگرا، سندی و مینابی از جمله ارقام بومی کشور خودمان می باشند. درخت انبه زرد، می تواند تا ارتفاع 40 متر هم رشد کند . عمر مفید این نهال حدود 100 سال است و میزان حیات و طول عمر آن، به شرایط اقلیمی و آب و هوایی منطقه بستگی دارد.
آب و هوای مناسب نهال انبه زرد
با توجه به اینکه تنها در نقاط خاصی از کشورمان شرایط رشد نهال انبه را دارد؛ می توان گفت آب و هوای مناسب برای رشد این نهال، آب و هوای گرم و مرطوب است. این نهال نیاز به دوره سرمایی چندانی ندارد و میزان تحل سرمای پایینی دارد. هر چند برخی از افراد می توانند در نقاط دیگری از کشور هم با ایجاد گلخانه، فضای مصنوعی خوبی را برای رشد و پرورش این نهال فراهم کنند. اگر می خواهید انبه هایی پرورش دهید که دارای رنگ زرد و یکدستی باشند، باید به همه شاخه های درخت به صوت یکنواخت نور خورشید برسد. در اثر نور خورشید بخشی از رنگ میوه ها به قرمزی متمایل شده و از حالت زردی خارج می شود.
باردهی نهال انبه زرد
نهال انبه زرد؛ از سن 5 سالگی خود شروع به باردهی می کند. در نهال های پیوندی ممکن است سن باردهی کمتر هم شود. در فصل زمستان شکوفه های درخت پدیدار می شوند و در اوایل بهار گل دهی آن ها به اتمام می رسد. برای برداشت انبه، باغداران دو بار در سال اقدام می کنند؛ بار اول زمانی است که انبه ها هنوز حالتی کال و سبز دارند و بار دوم زمانی است که انبه ها کاملا رسیده و زرد رنگ شده اند. از اواسط فصل بهار، زمان برداشت میوه های کال و نارس این نهال است. از انبه های کال و نارس برای تولید ترشی و پودر میوه استفاده می کنند.
در آغاز تیر ماه و شروع هوای گرم تابستان، انبه های زرد رنگ نهال ظاهر شده و جهت تازه خوری آماده چیدن و مصرف می گردند. در باغ های کشور ما، حدود 10 تن انبه در هر هکتار برداشت می شود. هنگامی که انبه ها کاملا می رسند، وزنی حدود 250 کیلوگرم دارند و در کمترین حالت ممکن است وزن آن ها به 200 گرم هم برسد. بیشتر وزن میوه به خاطر هسته قرار گرفته در آن می باشد.
فصل مناسب برای کاشت نهال انبه زرد
در منطقه هایی که برای کشت انبه اقدام می کنید، نباید هیچ گونه ترسی از بابت سرمای زمستان داشته باشید. در فصل زمستان؛ شکوفه های نهال پدیدار می شوند و در فصل پاییز اقدام به کشت نهال های انبه می کنید. برای کشت نهال های انبه، باید شرایط خاک و شخم زنی آن به طور کامل فراهم شده باشد و خاک از زهکشی خوبی برخوردار باشد.
برای کاشت نهال انبه زرد، می توانید با شماره های درج شده در وب سایت نهالستان بهمن آبادی تماس بگیرید. شرایط کاشت و خصوصیات نهال را از آن ها بپرسید و از مشاوره های تخصصیشان بهره مند شوید. برای کاشت نهال ها لازم است که گودال هایی به عمق 1 متر حفاری نمایید، تا ریشه نهال ها بتوانند به خوبی در این عمق به رشد خود ادامه دهند.
در هنگام کاشت، ساقه نهال ها باید کاملا عمود و ایستاده قرار بگیرد تا هنگامی که به ارتفاع مناسبی رسید درخت کج و منحرف می شود. هنگامی که نهال ها را در گودال های کاشتید، باید درون آن ها را با خاک مناسب پر کرده و روی خاک را مالچ بریزید تا مانع از بخار شدن آب گردد.
فواصل کاشت نهال های انبه
نهال های انبه باید در فواصل مناسبی نسبت به یکدیگر کاشته شوند. فاصله کاشت باید حدود 10 تا 12 متر نسبت به یکدیگر باشد، تا شاخه های درخت بتوانند به قدر کافی نور خورشید را برای انجام عملیات فتوسنتز خود دریافت نمایند. درختان انبه زرد؛ دچار مشکلاتی هم چون شب تشنجی بر اثر گرما و نور گریزی به خاطر نور زیاد خورشید نمی شوند.
آبیاری مناسب نهال انبه زرد
درختان انبه همان طور که بیان کردیم در نواحی گرمسیری رشد می کنند، اما نمی توانند با آب و هوای خشک سازگاری و مطابقت پیدا کنند. هنگامی که نهال های انبه به ارتفاع قابل توجهی می رسند، ریشه های آن ها نیز به صورت وسیعی رشد می کنند و به اعماق خاک دست می یابند. ریشه های نهال انبه در برابر کم آبی و خشک سالی به خوبی مقاومت می کنند. در اوایل رشد، نهال ها باید هفته ای یک تا سه بار آبیاری شوند.
اگر هوا رو به خنکی برود و خاک دارای رطوبت نسبی باشد، باید فواصل آبیاری را افزایش دهید. اگر باران در حد مطلوبی در منطقه مورد نظر ببارد، می توانید محصول قابل توجهی را از درختان انبه برداشت نمایید.
خاک مناسب برای کاشت نهال انبه
خاک مناسب برای کاشت نهال انبه، باید از رطوبت نسبی برخوردار باشد. خاک های نیمه سبک برای کاشت این نهل ها مناسبند. به هیچ عنوان از خاک هایی رسی برای کشت نهال های انبه زرد استفاده نکنید؛ چرا که دارای رطوبت بالایی هستند، هم چنین خاک های شنی نیز به دلیل فاصله زیاد بین ذرات، آب سریعا از میان بافت آن ها خارج می شود.
بهتر است که از خاک های رسی و شنی به صورت ترکیبی برای کاشت نهال های انبه زرد استفاده کنید تا عملکرد خوبی از آن ها ایجاد شود. برای کاشت نهال انبه زرد، میزان پی اچ خاک باید حدود 5 و نیم تا 7 باشد تا بتواند مواد مغذی مورد نیاز خود را به بهترین شکل از خاک دریافت کند.
کوددهی مناسب نهال انبه زرد
در اوایل رشد نهال انبه، باید از خاک های حیوانی و گیاهی به صورت ترکیبی استفاده کنید. در سال دوم کشت نهال ها، باید از کود های شیمیایی استفاده کنید. کود های شیمیایی ازته که دارای نیتروژن کافی هستند، می توانند نیاز های غذایی گیاه را به طور کامل تامین نمایند.
روش قلمه زنی و تکثیر نهال انبه زرد
برای اینکه درختان انبه زرد بتوانند به ارتفاع قابل توجهی برسند و میوه ها رنگ خوبی پیدا کنند، باید در ابتدا نهال را قیم گذاری کنید. هنگامی که میوه های درختان انبه رسیدند، باید برای افزایش رشد شاخه های پر بار آن ها از روش قلمه زنی استفاده کنید.
بیماری ها و آفات نهال انبه زرد
زنجرک انبه، پشه گل آذین، سن قهوه ای و کنه از جمله آفاتی هستند که می توانند به نهال انبه زرد آسیب بزنند. اگر فاصل نهال ها در هنگام کاشت به درستی رعایت شوند، به درختان کود و آب کافی دهد، می توانید از نفوذ آفات و بیماری ها به درون آن ها جلوگیری کنید. در این صورت میوه هایی با کیفیت و خوش رنگ تر در اختیار خواهید داشت.
برای دفع آفات آسیب زننده به نهال انبه زرد، می توانید از سم هایی هم چون دیمتوات، فوزالون و کارباریل استفاده کنید.
گرده افشانی نهال انبه زرد
نهال های انبه زرد نیاز به هیچ رقم دیگری برای گرده افشانی ندارند و برای اینکه بیماری به وجود نیاید، می توانید از یک رقم مناسب برای کاشت استفاده نمایید.
هرس نمودن نهال انبه زرد
قبل از اینکه جوانه های درختان سبز شوند، در فصل برداشت باید اقدام به هرس نمودن این نهال ها نمایید. نیاز نیست هرس سنگینی بر روی نهال ها انجام دهید و همین که شاخه های معیوب و خشکیده تنک شوند و آفات و بیماری ها را از بین بروند کفایت می کند. برای اینکه سیتوپلاسم نهال دچار مشکل نشود و یا بیماری گال گیاهی به وجود نیاید بهتر است که قبل از عملیات هرس، وسایل هرس نهال را به طور کامل استریل نمایید.
خرید نهال انبه زرد
قیمت نهال انبه زرد در نهالستان های مختلف متفاوت می باشد. برای استعلام قیمت دقیق این نهال از نهالستان بهمن آبادی با کارشناسان ما ارتباط برقرار نمایید. خرید اینترنتی نسبت به خرید حضوری از مزایای بیشتری برخوردار است، شما تنها با یک تماس تلفنی و در کمترین زمان ممکن نهال خود را سفارش داده و به راحتی در هر مکانی که بخواهید تحویل می گیرید. در خرید نهال انبه زرد از نهالستان ما، ضمانت نامه و فاکتور خرید نیز برای شما ارسال می گردد و در صورت عدم رضایت، وجه پرداختی به شما عودت می شود.
بدون دیدگاه