خرید نهال کاملیا

خرید نهال کاملیا

خرید نهال کاملیا

درختچه ای زینتی کاملیا جزو درختچه های زینتی و همیشه سبز است که بومی آسیای شرقی می باشد. این درختچه گلدار است و گل های بزرگ به رنگ صورتی دارد و شبیه به گل رز است . گل های کاملیا طیف مختلفی از رنگ ها را دارند و همین ویژگی سبب ایجاد تنوع در کاملیا شده است.

رنگ گل های کاملیا متنوع است و ممکن است به رنگ صورتی ، سفید و یا قرمز باشد . ارتفاع درختچه معمولا تا 6 متر می رسد . برگ های این درخت چرمی و سبز تیره هستند و بصورت متناوب می رویند . از کاملیا می توان به عنوان تک درخت زینتی و یا حتی به عنوان حصار و پرچین در فضای سبز استفاده کرد و به دلیل ظاهر زیبا و خاصی که دارد محیط باغ را بسیار دلنشین میکند . برای آنکه بتوانید از گیاه کاملیا به خوبی مراقبت کنید باید اصول نگهداری از آن را بدانید در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه کاشت و نگهداری گیاه کاملیا آشنا کنیم .

شرایط محیطی نگهداری درختچه کاملیا

آبیاری درختچه کاملیا 

کاملیا به آبیاری منظم و کافی نیاز دارد و نمی تواند خشکی را تحمل کند . گر مکان کاشتش نورگیر باشد و نور آفتاب بطور مستقیم به آن برخورد کند باید نسبت به آبیاری آن توجه ویژه داشته باشید . در تابستان به هفته ای دوبار آبیاری نیاز دارد و در بهار و پاییز به هفته ای یکبار آبیاری نیاز دارد. بهتر است از آب بدون املاح برای آبیاری آن استفاده کنید . ابیاری باید به اندازه باشد و غرقابی شدن خاک نیز موجب پوسیدگی ریشه ها می شود و برگ های درختچه کاملیا زرد می شوند . اگر سطح خاک خشک بود آبیاری را انجام دهید .

خرید نهال کاملیا

خرید نهال کاملیا

نور مورد نیاز درختچه کاملیا 

نیاز نوری کاملیا بستگی به محیطی دارد که در آن کاشته شده است یعنی به میزان رطوبت هوا و خاک بستگی دارد و در مکان هایی که رطوبت هوا مناسب است مقاومت بهتری در برابر نور خورشید دارد . کاملیا با گل قرمز نسبت به گونه گل سفید و گل صورتی آن در برابر نور افتاب مقاوم تر است . تابش مستقیم نور آفتاب در مکان های خشک سبب سوختگی برگ های آن می شود و لکه های قهوه ای روی برگ ها ایجاد می شود . از طرفی سایه و کم نوری نیز سبب افزایش فاصله بین برگ ها می شود و باعث عدم گلدهی نیز می شود .

دمای مورد نیاز برای درختچه کاملیا

کاملیا در برابر سرما و یخ بندان کمی حساس بوده و حداقل دما را تا صفر درجه می تواند تحمل کند و حداکثر دما را نیز تا 30 درجه می تواند تحمل کند .دمای ایده ال برای دوره رشد کاملیا 21 تا 13 درجه می باشد و گرمای نامناسب سبب ریزش غنچه ها می شود . بعد از گلدهی نیز اگر دما کمی پایین تر باشد سبب افزایش طول عمر گل ها می شود . برای تامین رطوبت مورد نیاز هفته ای یکبار غبارپاشی کنید و اگر گیاه در گلدهی بود غبارپاشی را فعلا انجام ندهید .کاملیا با گل قرمز نسبت به گونه گل سفید و گل صورتی آن در برابر نور افتاب مقاوم تر است . تابش مستقیم نور آفتاب در مکان های خشک سبب سوختگی برگ های آن می شود و لکه های قهوه ای روی برگ ها ایجاد می شود . از طرفی سایه و کم نوری نیز سبب افزایش فاصله بین برگ ها می شود و باعث عدم گلدهی نیز می شود .

خرید نهال کاملیا

خرید نهال کاملیا

خاک مناسب برای درختچه کاملیا 

خاکی که برای کاشت کاملیا استفاده می شود باید دارای زهکشی خوبی باشد و غنی و حاصلخیز بوده و اسیدی باشد . اگر خاک قلیایی باشد باعث زرد شدن برگ ها می شود . اگر کاملیا را میخواهید در گلدان بکارید باید ترکیبی از 80 درصد پوسته کاج پوسیده شده و 20 درصد پرلیت و یا 50 درصد خاک لومی شنی و 50 درصد پیت ماس باشد . خاکی که دارای زهکشی خوبی باشد جریان آب و هوا به خوبی در آن حرکت کرده و پوسیدگی ریشه در آن اتفاق نمی افتد .ابیاری باید به اندازه باشد و غرقابی شدن خاک نیز موجب پوسیدگی ریشه ها می شود و برگ های درختچه کاملیا زرد می شوند . اگر سطح خاک خشک بود آبیاری را انجام دهید .

خرید نهال کاملیا

خرید نهال کاملیا

کوددهی درختچه کاملیا 

کوددهی کاملیا را بعد از اتمام شکوفه دادن انجام دهید و کود مخصوص خاک های اسیدی را تهیه بفرمایید . مناسب ترین زمان کوددهی کاملیا بعد از پژمردگی گل ها در فصل بهار می باشد . اگر با رشد کند گیاه مواجه شدید یا گیاهتان رنگ پریده بود می توانید در وسط تابستان نیز از کود استفاده کنید . از کودهای شیمیایی با درصد مناسب استفاده کنید و همچنین برای ریشه زایی می توانید از کود هیومیک اسید استفاده کنید . هنگامی که میخواهید کوددهی را انجام دهید روز قبلش گیاه را آبیاری کنید . از مزایای کوددهی برای گیاه کاملیا این است که گیاه را در برابر سرما مقاوم می کند و به همین دلیل دوماه پیش از شروع اولین سرمازدگی پاییز گیاه را کوددهی کنید . میزان کود نیز باید به مقدار لازم باشد نه بیشتر و نه کمتر . اگر گیاه حاصلخیزی دارید نیاز به کوددهی نمی باشد . در دوره خواب گیاه نیز نباید آن را کوددهی کنید . کود مناسب برای کاملیا سولفات آمونیوم و کودمعمولی می باشد که به نسبت مناسب در آب حل شده و هر دوهفته یکبار از اوایل بهار تا مرداد مورد استفاده قرار گیرد .

هرس درختچه کاملیا 

گلدهی درختچه کاملیا در اوایل بهار انجام می شود و جوانه های گل که برای سال بعد هستند در اواخر فصل تابستان بر روی شاخه های یکساله تشکیل می شوند و اگر هرس را در این موقع از سال انجام دهید سبب حذف شدن تعداد خیلی زیادی از گل ها می شود . مناسب ترین زمان برای هرس درختچه کاملیا در فصل بهار بعد از پایان گلدهی و قبل از شروع رشد رویشی جدید می باشد . کاملیا می تواند هرس سخت را تحمل کند و بنابراین می توانید گیاهان مسن را برای تحریک رشد هرس سنگین کنید. ولی برای گیاهان جوان همان هرس سطحی کافی می باشد . هرس سبب حذف شاخه های اضافی می شود و به همین دلیل رساندن عناصر غذایی به شاخه های گیاه و نور رسانی و تهویه هوا به خوبی انجام می شود .

کاملیا

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *