نهال انار ساوه یکی از مرغوب ترین نهال های موجود در کشو ایران است که از لحاظ دانه های درشت و رنگ قرمز بی نظیری که دارد در میان مردم بسیار شناخته شده است. زادگاه اصلی نهال انار ساوه کشور ایران است که از پوستی کلفت و دانه ای قرمز درشت برخوردار است. میزان بازدهی و راندمان حاصل از این درخت، بسیار بالا بوده و در نواحی مختلفی می توان جهت کاشت آن اقدام نمود.

نواحی گرم و نیمه گرم کشورمان، از لحاظ موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی، برای رشد نهال های انار ساوه بسیار مناسب می باشند. نهال های انار ساوه و میوه های حاصل از انار، به دلیل مرغوبیت منحصر به فردی که دارند به سایر کشور ها صادر می گردند.

آب و هوای مناسب برای کاشت نهال انار ساوه

نهال انار ساوه در نواحی گرم و نیمه گرم کشورمان به خوبی رشد می کنند. به هیچ عنوان اقدام به کاشت این نهال ها در مناطق کوهستانی و آب و هوای سردسیر نکنید. اگر نهال ها نتوانند نیاز سرمایی کافی را دریافت کنند، در نتیجه نمی توانند به خوبی اقدام به گلدهی و باردهی نمایند. نیاز سرمایی این نهال ها، حدود 200 الی 800 ساعت می باشد.

کاشت نهال های انار ساوه در مناطقی که در زمستان ها سرمای سختی را دارا می باشند، به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود و بهتر است که هوای خنک و نسبتا ملایمی را تجربه کنند، تا بتوانند باردهی خوبی حاصل نمایند و همواره سرسبز باقی می مانند.

اگر نهال ها تحت سرمای شدید قرار بگیرند، موجب می شود که برگ های آن ها شروع به ریزش کند و برای دریافت راندمان و بازدهی مطلوب از این نهال ها، باید در فصل تابستان به قدر کافی گرما و نور خورشید دریافت نمایند. میزان تحمل سرمای این نهال ها، تا حدود منفی 10 درجه سانتی گراد است و در صورت افزایش این میزان سرما، نهال ها تلف شده و به تدریج خشک می گردند.

علاوه بر این موضوع گرمای بیش از اندازه نیز می تواند موجب ضرر و اتلاف نهال ها شود و صدماتی هم چون ایجاد دانه های سفید در انار، ترک خوردن پوست و غیره را ایجاد می کند. بهتر است که نهال ها در ارتفاع هزار تا 17 هزار نسبت به یکدیگر کاشته شوند.

مشخصات ظاهری نهال انار ساوه

همان طور که گفتیم نهال انار ساوه، جزو با کیفیت ترین نهال های موجود در کشورمان است. چون میزان سودآوری و بازدهی حاصل از این نهال بسیار مطلوب است، باغداران تمایل زیادی به کشت و پرورش این نهال در باغ ها و مناطق زراعی خویش دارند. نهال انار ساوه دارای عمر مفید بالایی است و می تواند تا 200 سال هم به خوبی عمر کند و از مزایای آن بهره مند شوید. انار های این نهال را می توان در اواخر شهریور ماه برداشت نمود و تا انتهای فصل پاییز این امر امکان پذیر است. نهال های انار ساوه به خوبی رشد می کنند و عمر اقتصادی مطلوبی دارند.

ارتفاع این نهال ها تا 5 متر هم ممکن است برسد. زمان شکوفه زدن نهال های انار ساوه، در فصل بهار و ماه فروردین است. در انتهای ماه شهریور، می توان محصولات آن را برداشت نمود. این نهال دارای میوه هایی گرد و درشت می باشد که دانه های قرمز رنگ و بزرگی دارند. بیشترین میزان بازدهی این نهال ها، از سال دوم تا سوم حیاتشان شروع می شود، ولی با این وجود میزان بازدهی به نحوه نگهداری و مراقب شما نیز وابسته است.

دقت کنید که اگر شراط آبیاری و کوددهی نهال ها به صوت صحیح و اصولی صورت بگیرد، بازدهی خوبی به ثمر می رسد.

کشور سازنده نهال انار ساوه

نهال انار ساوه برای اولین بار در کشور ما تولید شد و از نهال های بومی کشورمان محسوب می شود. انار های ساوه به خاطر مرغوبیت بی نظیری که دارند، به سایر کشور ها نیز صادر می شوند. این موضع موجب شده است که هر ساله باغداران بیشتری مایل به خرید و کاشت این نهال ها در باغ خود داشته باشند. انار های ژله ای و ملسی با انار ساوه متفاوت هستند و نباید اشتباه گرفته شوند. هر کدام دارای رتبه و جایگاه خاص خودشان می باشند. انار های ساوه دارای مزه ملس و شیرینی هستند و بسیار محبوب می باشند.

آبیاری مناسب نهال انار ساوه

اگر آب کافی برای رشد نهال های انار ساوه دریافت نگردد، موجب پایین آمدن میزان مرغوبیت میوه های حاصل از این نهال می شود. نهال های انار ساوه رشد و عملکرد خوبی دارند، اما در صورت عدم آبیاری مناسب و صحیح میزان راندمان نهال ها تا حد زیادی کاهش می یابد. اگر به درستی نهال ها آبیاری نشوند، پوستشان ترک خورده و خشک می گردد و رنگ دانه ها نیز به سفیدی متمایل می شود.

گرده افشانی نهال انار ساوه

برای اینکه رشد و بهره وری بهتری از درخت ایجاد گردد، نیاز است که از یک رقم مناسب برای گرده افشانی استفاده شود. جهت گرده افشانی کافیست که نهال های نر و ماده انار ساوه در کنار یکدیگر قرار بگیرند که توسط حشرات و با وزش باد عملیات گرده افشانی به صورت طبیعی صورت بگیرد.

فواصل کاشت نهال های انار ساوه

به فواصل کاشت نهال ها دقت کنید تا در رشد آن ها اختلالی ایجاد نگردد. بهترین فاصل کاشت نهال ها نسبت به یکدیگر، حدود 3 در 3 متر و یا 3 در 4 متر می باشد.

باردهی نهال انار ساوه

باردهی مطلوب نهال ها از سال دوم و سوم حاصل می گردد. اگر شرایط رشد و نگهداری نهال ها به درستی فراهم شود، در سن بلوغ خود حدود 25 الی 30 تن در هر هکتار بار می دهند، در غیر این صورت میزان باردهی آن ها به 8 الی 12 تن می رسد.

مراحل مختلف کاشت نهال انار ساوه

بهتر است از نهالستانی اقدام به خرید نهال کنید که از میزان اعتبار و کیفیت نهال های آن مطمئن باشید. همان طور که بیان نمودیم نهال های انار ساوه نیاز سرمایی چندانی ندارند و نمی توانند هوای بسیار سرد را تحمل کنند، چون کیفیت محصولاتشان کاهش می یابد.

چندان مهم نیست از چه نوع خاکی برای نهال انار ساوه و سایر ارقام نهال انار استفاده می شود، اما در خاک هایی که دارای بافت نرم و حاصل خیزی هستند، به طور قطع نتیجه بهتری می توانید بگیرید. چون ریشه های نهال انار در حد وسیعی رشد می کنند، باید خاک دارای خلل و فرج زیاد و نفوذ پذیری بالایی باشد. باغدارانی که قصد دارند نهال انار ساوه را خریداری و در زمین خود کشت کنند، باید قبل از اقدام برای خرید نهال حتما شرایط زمین خود را جهت کشت آماده سازند.

خاک باید از قبل شخم زده شده و زهکشی مناسبی داشته باشد تا نهال ها بتوانند به خوبی در آن رشد کنند. قیمت نهال انار ساوه چندان گران نمی باشد. برای اینکه ریشه های نهال بتوانند به خوبی نفس بکشند و در هم پیچیده نشوند، باید حتما در فواصل مناسبی نسبت به هم کاشته شوند.

شرایط محیطی لازم برای رشد نهال انار ساوه

نهال های انار ساوه در سال های ابتدایی حیات، باید حتما 3 تا 7 روز یکبار آبیاری شوند. برای این که میوه های مرغوبی حاصل شوند، نهال ها باید حتما حرارت و گرمای کافی دریافت کنند و در دنیای 38 درجه سانتی گراد قرار گیرند. چون نهال هایی حساس به سرما هستند، در دما های پایینی هم چون منفی 12 درجه سانتی گراد به 2 روز نکشیده نابود می شوند.

هر چند گرمای بیش از حد هم موجب آسیب فراوان به درخت می شود. نهال های انار ساوه در هر نوع خاکی می توانند رشد کنند. اما خاک هایی با بافت رسی که دارای رطوبت و نفوذ پذیری بالایی هستند، برای رشد نهال ها مناسب ترند. چون انار ها برای رشد خود باید کلسیم کافی دریافت کنند، بنابراین باید کود های حاوی کلسیم را در پای نهال ها بریزید. جهت هرس نمودن نهال ها از سال سوم اقدام نمایید و در هرس نمودن حتما قلمه ها را جدا کنید.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با مشخصات و شرایط کاشت نهال های انار ساوه، با کارشناسان ما تماس بگیرید تا به درستی شما را راهنمایی کنند.

قیمت نهال انار ساوه

قیمت از مهم ترین المان هایی است که باغداران و افراد مختلف در هنگام خرید نهال به آن توجه می کنند. درست است که قیمت موضوع بسیار مهمی است، اما در کنار آن نباید از کیفیت و مرغوبیت نهال غافل ماند. جهت استعلام دقیق قیمت نهال های انار ساوه، به وب سایت نهالستان بهمن آبادی مراجعه کنید و قیمت این نهال ها را به صورت روزانه و دقیق از کارشناسان ما جویا شوید. ما عرضه کننده انواع نهال ها با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت موجود در بازار می باشیم.

خرید نهال انار ساوه

یکی از پر طرفدارترین نهال های انار در کشور ما، نهال انار ساوه است. ما در این مقاله سعی کردیم تا حد ممکن در رابطه با مشخصات منحصر به فرد این نهال صحبت کنیم. نهال انار ساوه مناسب کاشت در آب و هوای گرمسیر و نیمه گرمسیری است و نباید میزان سرمای بیشتر از منفی 7 درجه سانتی گراد را تحمل کند، چون کیفیت میوه ها در حد چشمگیری کاهش می یابد.

باردهی حاصل از این نهال در صورتی که شرایط رشد و مراقبتی نهال ها به درستی فراهم شود، بی نظیر بوده و می توانند 200 سال برای شما عمر کنند. میوه های این نهال درشت و زیبا هستند و از سایر ارقام انار طرفداران بیشتری دارند. اگر می خواهید نهال انار ساوه را با کیفیتی بالا خریداری نمایید، با شماره های درج شده در وب سایت نهالستان بهمن آبادی تماس بگیرید. کارشناسان ما در 24 ساعته شبانه روز، به سوالات شما عزیزان پاسخ می دهند و خرید شما را ثبت می نمایند.

 

 

 

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *