آموزش باغداری

عوامل زرد شدن برگ درخت هلو

عوامل زرد شدن برگ درخت هلو

نور نامناسب 

عوامل زرد شدن برگ درخت هلو : درخت هلو باید در جایی کاشته شود که نور دهی خوبی داشته باشد زیرا درخت هلو روزانه به 8 ساعت نور آفتاب نیاز دارد . البته اگر نور دهی بیش از حد باشد نیز سبب سوختگی برگ ها می شود . بنابراین درختان هلو برای رشد مطلوب و فتوسنتز خوب نیاز به نور کامل دارند.

خرید نهال هلو و قیمت نهال هلو

دما

تنش های دمایی نیز می توانند موجب زرد شدن برگ های درخت هلو شوند.همچنین اگر دما بمدت طولانی افزایش داشته باشد تبخیر از سطح برگ ها بیشتر شده و فتوسنتز نیز کاهش می یابد . همچنین کاهش ناگهانی دما در فصل بهار نیز سبب زرد شدن برگ ها می شود .

خاک نامناسب 

باید بافت خاک و ph خاک را مورد بررسی قرار دهید . phخاک باید چیزی بین 6.5 تا 7 باشد و بافت خاک باید دارای زهکشی خوبی باشد تا احتمال غرقابی شدن ریشه ها و پوسیدگی را به حداقل برساند .خاک مناسب کاشت هلو باید کودی مناسب و زهکشی عالی داشته باشد. نوع خاک را قبل از کاشت هلو بررسی کنید. درخت هلو خاک هایی مانند خاک رسی شنی ، خاک لومی شنی و خاک کمپوست را می پسندند و در آن ها به خوبی رشد می کند و به بار می نشیند.

درختان هلو  به خاک های سنگین و مرطوب حساس هستند و باید خاکشان سبک و با زهکشی خوب باشد . به خاک آهکی و فلزات سنگین در خاک نیز حساس هستند بنابراین نباید در زمین هایی با آهک فعال یا حتی زمین هایی که قبلا باغ هلو بوده اند کاشته شوند. درخت هلو ریشه های عمیق دارد و عمق خاک باید حداقل 1ونیم متر باشد .

آبیاری نامناسب 

انتخاب مناسب ترین روش آبیاری برای تامین رطوبت مورد نیاز درخت هلو بسیار حائز اهمیت است . اگر درخت هلو با کم آبی مواجه شود دچار تنش خشکی می شود و برگ های آن زرد می شوند . انتخاب مناسب ترین سیستم آبیاری با توجه به شرایط جوی منطقه و بافت خاک و سن درخت تعیین می شود .

نیاز آبی درخت هلو بسیار زیاد است . شما می توانید با توجه به منطقه ای که در آن زندگی می کنید و فصلی که در آن قرار دارید میزان آبیاری را تنظیم کنید. در مناطقی با آب و هوای بارانی و مرطوب نیاز به آبیاری زیاد وجود ندارد. به شما توصیه می کنیم در فصل میوه دهی آبیاری را به صورت منظم انجام دهید. البته توجه داشته باشید که گیاه را غرقاب نکنید چراکه موجب پوسیدگی ریشه می شود و به درخت هلو ممکن است آسیب جدی برساند.

حمله آفات و بیماری ها 

زرد شدن برگ ها ممکن است ناشی از حملات آفات باشد مثل شته ها و کرم برگ خوار . شته ها در واقع با تغذیه از شیره درختان باعث ضعیف شدن درختان می شوند . کرم برگخوار نیز از برگ درختان تغذیه میکند و لکه های زرد و قهوه ای روی برگ ها ایجاد میکند.

شته ها از نوع آفات خیلی خطرناک نیستند و روی اکثر میوه ها تولید می شوند. شته سبز یکی از گونه های شته می باشد که جز مهم ترین آفات شته هستند و سرعت زیادی در افزایش جمعیت دارند و با تغذیه از شیره گیاهی و سلولی موجب هدر رفتن مواد فتوسنتزی گیاه می شود. شته با تولید ماده ای شیرین و چسبناک ( عسلک ) که ماده دافع شته می باشد روی اندام های گیاهی لایه ای چسبنده ای ایجاد می کند که می تواند گرد و خاک را جدا کند و رشد پاتوژن های ثانویه مانند قارچ را جذب کند. با تغذیه این آفت اختلالی فیزیولوژیکی در بافت ها و سلول های برگ ایجاد می کند. خسارت دوم آفت با کاهش سطح فتوسنتز باعث می شود که گیاه تغییر شکل پیدا کند. همچنین این آفت می تواند بعضی ویروس های گیاهی را به ویژه ویروس های مولد موزاییک های برگی است. این شته معمولا از برگ های تازه تغذیه می کند ولی به سرشاخه های جوان و دمگل نیز حمله می کند‌. این شته دوره زمستان را در شاخسار درخت و بقایای گیاهان به صورت تخم بر می گذرانند.

برای از بین بردن این آفت در فصل بهار از ترکیبات روغنی به همراه سم اتیون استفاده کنید. همچنین در صورت شدت یافتن این آفات می توانید از سم هایی مانند سن دی کلرووس ، پریمیکارب ، آبامکتین، استامی پراید و ایمیداکلوپراید استفاده کنید.

-کرم سفید ریشه 

لارو این حشرات در خاک اطراف ریشه درخت وجود دارند و از ریشه درخت تغذیه میکنند که سبب تضعیف درخت می شوند . این کرم ها بزرگ بوده و به راحتی با چشم قابل دیدن می باشند . برای از بین بردن آنها خاک اطراف ریشه را کنار بزنید و آنها را بصورت فیزیکی از خاک خارج کنید و از سموم مخصوص مانند دیازینون استفاده کنید.

کنه تار عنکبوتی 

-اگر حالت تار عنکبوتی روی برگ های گیاه ایجاد شده است، گیاه به کنه ی تار عنکبوتی یا کنه دو لکه ای مبتلا شده است. برای از بین بردن کنه تار عنکبوتی می توانید یک برس کوچک را به کمی آب و صابون آغشته کنید و این قسمت های تار عنکبوتی را برطرف کنید سپس از سم تترادیفون یا مالاتونین استفاده کنید.

تغذیه و کوددهی 

کمبود نیتروژن ، پتاسیم ، منیزیم ، گوگرد و آهن نیز سبب زردی برگ ها می شود . برای تامین عناصر مورد نیاز می توانید از کودهای شیمیایی حاوی این عناصر با درصد های مورد نیاز استفاده کنید .

 

نهالستان بهمن آبادی هر روزه آماده‌ی مشاوره و پاسخ به خریدارن حضوری و غیرحضوری ( تلفنی) است. تمامی نهال های موجود در نهالستان بهمن آبادی اصلاح شده و پیوندی می باشند و بصورت گلدانی یا ریشه لخت بفروش می رسند .

آدرس : کرج ، مشکین دشت ، جاده‌ی خوشنام ، 100 متر بعد از آهن فروشی بیاتلو ، نهالستان علیرضا بهمن آبادی.

لینک گوگل مپ :  https://goo.gl/maps/QXg1yzMpA389mBXb7

اگر از مترو استفاده ‌می‌کنید، به ایستگاه مترو کرج آمده سپس با تاکسی‌های خطی به مشکین دشت بیاید.

تلفن‌های تماس :

38 46 666 0912

31 11 282 0938

03 14 164 0912

99 86 276 0930

نهالستان بهمن آبادی با بیش از دو دهه تجربه، بهترین گزینه برای شماست. از میوه‌ها و گل‌های زینتی تا گیاهان پوششی و آپارتمانی، ما همه را داریم. با تیمی حرفه‌ای و مجرب، ما آماده‌ی ارائه مشاوره رایگان در زمینه کاشت و انتخاب نهال‌های مناسب برای شرایط شما هستیم. سلامت و اصالت نهال‌های ما تضمین شده است و ارسال به سراسر ایران فراهم است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *